Despre noi

Distribuim și promovăm vinuri autohtone și internaționale, misiunea noastră este să oferim vin de calitate superioară.

Povestea Tepaso a început în urmă cu două decenii, ca o afacere de familie, dedicată distribuției și promovării mărcilor de produse alimentare și băuturi, consacrate, pe piața românească HORECA și Retail.

Am debutat în anul 1996, cu activitatea de producție a pachetelor exclusive de cafea, zahăr și condimente pentru filiala românească a francizei McDonald's, IKEA, KFC și Pizza Hut.

Începând cu anul 1997, distribuim și promovăm mărci aparținând LVMH, Nestle Waters (San Pellegrino, Perrier, Vittel, Aqua Panna) Storck, Bahlsen și vinuri apreciate la nivel internațional.

Odată cu dezvoltarea pieței de vin autohtone, ne-am intensificat parteneriatul cu producătorii vinicoli locali.  Distribuim și promovăm vinuri autohtone și de import, misiunea noastră este să dezvoltăm piața vinurilor locale și regionale.

Organizăm cu succes degustări de vin, cine gastronomice, consultanță pentru structurarea listei de vin, formarea personalului și strategii de vânzări pentru HORECA. Partenerii noștri de top din România sunt: ​​Cramele Recaș, Corcova Roy & Dâmboviceanu, Davino, Petro Vaselo, Vinăria Gitana și Liliac.

În ultimii ani am completat portofoliul cu vinuri de la cramele Adami, Terlan si Ferrari.

Pentru colaborări și informații vă rugăm să accesați butonul CONTACT.

Despre noi
Despre noi
Despre noi
Despre noi
Despre noi
Despre noi
Despre noi
Despre noi
Despre noi
Despre noi
Despre noi
Despre noi